Menu

Jurat Oficial

 

Santi Corella

... És pioner del paracaigudisme i salt base professional a Espanya amb més de 27 anys de trajectòria professional, 22 medalles d’or als Campionats d’Espanya, Cruz al Mérito Aeronáutico pel primer vol amb wingsuit a l’Antàrtida. Medalla de bronze al Campionat d’Europa, quatre rècords del món de gran formació en caiguda lliure i 2 rècords del món en temps en caiguda lliure. Ha fet més de 17.000 salts i, dins el món del paracaigudisme, és conegut com "The Boss".

 

 

Jordi Sargatal

... Director del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà entre els anys 1984 i 1998. Va dirigir la Fundació Territori i Paisatge de l'Obra Social de la Caixa Catalunya entre els anys 1998 i 2009. President de l'Associació d'Amics del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà (Apnae). És director general del Grup Mascort.

 

 

Esther Marquès

... És productora audiovisual i directora de Produccions de Badalona Comunicació SA. És la productora executiva i programadora del FILMETS Badalona Film Festival. Festival Internacional de curtmetratges que enguany celebra la seva 41a edició. També és codirectora i productora del programa de televisió FILMETS, dedicat al curtmetratge.

 

 

Nino

... Director, càmera i realitzador de cinema, propietari de la productora POLIMARCFILMS. Josep Núñez ha treballat com a realitzador publicitari per marques com Osborne: Mango, Wisky Langs, Red Bull o Up & Down. També ha fet produccions per a televisió (Canal+ i TV2) i ha estat realitzador de TÉMOIN per TF1. Ha estat col·laborador de TV3 a Barcelona com a operador de càmeria i edició no lineal en programes com ara La nit al dia, Àgora i Esports.
Núñez ha fet documentals, vídeos corporatius i realització d’espots per a Telefónica, Telyco, Almirall, Mango, Pasarela Cibeles, Caritas Diocesana, F.C. Barcelona, F.C. Girona i Coca-Cola, entre altres, i recentment ha realitzat l'espot publicitari de Windoor i el Making of dels WindGames 2015 per a MultiSignes.

Partners

Follow us on         FacebookTwitter