Menu

Ponències

 

 

Santi Corella

... És pioner del paracaigudisme i salt base professional a Espanya amb més de 27 anys de trajectòria professional, 22 medalles d’or als Campionats d’Espanya, Cruz al Mérito Aeronáutico pel primer vol amb wingsuit a l’Antàrtida. Medalla de bronze al Campionat d’Europa, quatre rècords del món de gran formació en caiguda lliure i 2 rècords del món en temps en caiguda lliure. Ha fet més de 17.000 salts i, dins el món del paracaigudisme, és conegut com "The Boss"

 

 

Tomàs Molina

... Tomàs Molina i Bosch és meteoròleg i llicenciat en física per la Universitat de Barcelona. És cap de meteorologia de Televisió de Catalunya presentador de l'espai del temps a TV3 i al 3/24. Des del 20 d'abril del 2009, presenta el programa Espai Terra. El dissabte 25 de juny a la tarda farà una ponència sobre meteorologia dins la programació d'activitats de l'Sky Film Festival.

 

 

Jordi Sargatal

... Director del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà entre els anys 1984 i 1998. Va dirigir la Fundació Territori i Paisatge de l'Obra Social de la Caixa Catalunya entre els anys 1998 i 2009. President de l'Associació d'Amics del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà (Apnae). És director general del Grup Mascort.

 

 

back to top

Partners

Follow us on         FacebookTwitter