Menu

QUI SOM?

 

L'Sky Film Festival és un Festival d’Arts Audiovisuals (cinema, TV, i publicitat) organitzat per la productora MultiSignes que té com a temàtica el cel, l'aire i el vol en totes les seves facetes.
Durant els dies 29,30 de Juny i 1 de Juliol de 2017 Empuriabrava s'omplirà de projeccions audiovisuals i activitats paral·leles (ponències d’experts, fira comercial, demostració d'esports d'aire, tallers infantils...) amb la temàtica del cel, l'aire i el vol com a eix central. En definitiva, serà un punt de trobada internacional d'especialistes i curiosos d’aquest tema.
L'Alt Empordà en general i Castelló d'Empúries en particular són un centre de referència mundial dins del lleure i els esports de cel i aire. Empuriabrava compta des de l'any 2012 amb el túnel del vent Windoor Real Fly, un dels simuladors de caiguda lliure més grans d'Europa i el pioner a tot Espanya; i, des del 1985, el Centre de Paracaigudisme SkyDive Empuriabrava.
L’apartat de natura tindrà una importància destacada al festival ja que els grans protagonistes del cel i de l’aire són els ocells i, per tant, els Aiguamolls de l'Empordà. Cal no oblidar l’aire de tramuntana, creador d'un clima únic i un dels trets diferencials del nostre país.

 

back to top

Partners

Follow us on         FacebookTwitter