Menu

Bases de participació Off-Sky

BASES DE PARTICIPACIÓ OFF-SKY

PARTICIPACIÓ

1. Hi poden participar totes aquelles obres audiovisuals (cinema, televisió i publicitat) que tinguin com a temàtica el Cel, l'Aire i el Vol en totes les seves facetes, que estiguin realitzades per alumnes de Comunicació Audiovisual.

2. S'acceptaran obres audiovisuals que tinguin com a leitmotiv el Cel, l'Aire i el Vol en totes les seves facetes.

 • Pel·lícules d'esports o competicions de l'aire: parapent, ala delta, paracaigudisme, globus, caiguda lliure, acrobàcia aèria, salt base, estels, kite surf, vol indoor, etc.
 • Pel·lícules sobre el vol a la natura.
 • Programes de TV d'acord amb el leitmotiv del festival
 • Espots publicitaris d'acord amb el leitmotiv del festival

3. Aquest festival està obert tant a professionals com a aficionats.

4. La inscripció és gratuïta. Les despeses d'enviament de totes les obres presentades aniran a càrrec del participant.


CONDICIONS GENERALS

1. Les còpies inscrites s'incorporaran a la videoteca del festival, amb la finalitat de crear una filmoteca del festival.

2. L'organització es reserva el dret d'utilització parcial o total de les obres presentades a la secció oficial, sempre sense cap finalitat comercial ni lucrativa, per a la promoció o difusió del festival.

3. El festival es reserva el dret de publicar un tràiler o un màxim de 30 segons de cada obra a la web i a les xarxes socials de les obres presentades a concurs.

4. El festival es reserva el dret a utilitzar gratuïtament dos minuts com a màxim de cada obra seleccionada en cadenes de TV o altres plataformes audiovisuals amb l'únic objectiu de presentar i publicitar el festival.

5. Per a la publicació del catàleg oficial s'han d'enviar per correu electrònic una fotografia del director de màxima resolució, la sinopsi, els crèdits i tota aquella documentació que es consideri d'interès.

6. Si les pel·lícules no estan doblades o subtitulades al català o al castellà, cal lliurar per correu electrònic els diàlegs en anglès per a la seva traducció i subtitulació al català.

7. Les pel·lícules finalistes i que es projectaran durant els dies del festival, aniran adaptades a la llengua de signes catalana. El Comitè Organitzador s'encarregarà de fer les pel·lícules accessibles a les persones sordes signants sense que això repercuteixi en una despesa per a qui presenti les pel·lícules.

8. Els participants que vulguin assistir al festival s'han de fer càrrec de totes les depeses: dietes, desplaçaments i allotjament, tot i que tindran preus promocionals sempre que s'informi a l'organització de la seva presència.

9. El Comitè Organitzador pot resoldre qualsevol qüestió no prevista a les bases. Les seves decisions seran inapel·lables.


CONDICIONS TÈCNIQUES

1. Les obres poden estar rodades en qualsevol format.

2. Cal enviar les obres en format d'arxiu digital o enllaç a través de la teva inscripció online a la web de l'Sky Film Festival per a la preselecció a la secció oficial del Festival.

3. Si la pel·lícula resulta seleccionada, l'organització en sol·licitarà una còpia en alta qualitat, neta i sense subtítols.

4. La resolució màxima de projecció al festival és 1920x1080 (1080 p) i la mínima és 1280x720 (720 p).

5. Els fitxers de vídeo rebuts per a la projecció han de ser:

 • Extensió de l'arxiu: *.mov o *.mp4.
 • Còdec de vídeo: Apple ProRes 422 o H264/MPEG-4, AVC.
 • Còdec d'àudio: AAC o PCM.
 • Resolució en píxels:
  • Resolució màxima: 1920x1080 (1080 p)
  • Resolució mínima:1280x720 (720 p)

6. L'organització es reserva el dret de recodificar els originals per tal d'adaptar-ne la imatge i poder garantir-ne la projecció, així com la màxima qualitat possible.

7. Els arxius s'han d'enviar amb data límit 15 d'abril de 2016 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per baixar-los via Wetransfer o Dropbox. També es poden pujar al FTP del festival, prèvia demanda d'usuari i contrasenya.

8. En el cas de les pel·lícules seleccionades, el Comitè Organitzador informarà als interessats, els quals hauran d'enviar la màster de la pel·lícula en el format original en disc dur amb data límit 1 de juny de 2016. L'enviament s'haurà de fer a: Multisignes, carrer Llibertat 155, 3r B-E 17820 Banyoles, Espanya.

9. Cada seleccionat es farà càrrec de les despeses d'enviament.

10. La còpia enviada haurà de ser neta sense subtítols o bé subtitulada al català o al castellà.

11. Els distribuïdors o les productores també ens poden facilitar l'accés a la seva FTP per tal de poder fer la baixada en format original i segons les normes tècniques anteriors.


PLATAFORMES D'ENVIAMENT ONLINE

L'Sky Film Festival també admet l'opció d'inscriure les pel·lícules mitjançant la plataforma de distribuació online Movibeta. Els participants que facin l'enviament a través de Movibeta no cal que enviïn res més, ni per correu ni per mail.


PROJECCIONS

Del 24 al 26 de juny de 2016 a la platja d'Empuriabrava i al Centre Cívic de Castelló d'Empúries.


PREMIS

Projecció de la pel·lícula guanyadora a l'escenari principal de la platja d'Empuriabrava dins la categoria Off-Sky. El Jurat Oficial Internacional i el Comitè Organitzador podran atorgar els premis especials que considerin oportuns no previstos a les bases.


JURAT

1. El Comitè Organitzador nomenarà els membres del Jurat Oficial Internacional (format per persones vinculades al món del cinema, a l'audiovisual, als esports d'aire, a la natura i a la cultura).

2. Prèviament, un jurat de selecció visionarà i seleccionarà el material presentat.

3. El Jurat Oficial valorarà una selecció de les pel·lícules nominades i finalistes de cada una de les categories.

4. La participació al festival suposa l'acceptació total de les bases.

 

Podeu omplir el formulari des d'aquí.

back to top

Partners

Follow us on         FacebookTwitter